14 dages returret

Fortrudt køb

Benyt Link:
https://return.shipmondo.com/byroos-returportal


ByRoos tilbyder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

VIGTIGT :

  • Varen byttes kun når butiks- og leverandør mærkat er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.
  • Husk at vedlægge pakkesedlen så vi kan se hvem der sender varen retur - det sikre også dig hurtigere sagsbehandling.

Returnering sker på købers ansvar og for købers regning. Alle varer, der returneres skal være forsvarligt indpakket.

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse, farve eller pengene retur bedes du sende en mail til kontakt@byroos.dk.
Hvis pengene ønskes refunderet, overføres pengene til din bankkonto inden for 1-3 hverdage efter varen er modtaget, og kan ses på din bankkonto efter 1-3 hverdage fra overførslen finder sted.

Vi anbefaler at varen returneres via Linket her https://return.shipmondo.com/byroos-returportal

På denne måde sendes pakken forsikret retur til os. Kunde betaler selv returlabel. Hvis der er tale om en ombytning af vare i forbindelse med reklamation bedes der sendes en mail med billede af fejl/mangel til kontakt@byroos.dk. Som kunde kan du også selv betale for returneringen, og herved ikke benytte det vedlagte link. Dette er dog på eget ansvar.

Ved at anvende det vedhæftet link er der også mulighed for at spore pakken i systemet, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til ByRoos. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varene sendes til adr.

ByRoos ApS
Jacob Hansens Vej 9
7000 Fredericia
Mærket: Retur